Noordhoek 15, 9301ZG Roden Nederland Tel: 050-5013745 Email: sales@rstechnics.nl
Noordhoek 15, 9301ZG Roden Nederland
Tel: 050-5013745 Email: sales@rstechnics.nl
                          klik op een afbeelding voor het bekijken van onze bedrijfspresentaties!
 
icon flyer

 
  
 
RS Technics is de welbekende fabrikant van meet- en regeltechnische apparatuur uit Roden. Met ongekend snelle levertijden (standaard enkele dagen) fabriceren wij voor u:
temperatuursensoren; druksensoren; sensoren voor het meten van relatieve vochtigheid; niveausensoren; luchtkanaal temperatuursensoren; infrarood sensoren en nog veel en veel meer.

 
 
Er worden standaard sensoren gemaakt maar dikwijls moeten we uitwijken naar klantspecifieke (tailormade) uitvoeringen. Wij stellen graag onze tientallen jaren expertise tot uw beschikking. Uiteraard blijft snelheid van handelen en fabriceren hoog in ons vaandel staan! In onze kalibratieafdeling kunnen alle sensoren worden voorzien van een traceable ijkcertificaat. 

Naast dit pakket maken wij de bijbehorende elektronische apparatuur die nodig is om de signalen te verwerken en te conditioneren. Of het nu gaat om een eenvoudig display; programmeerbare indicator of data-acquisitie apparatuur: Al deze componenten worden op professionele wijze met behulp van moderne apparatuur vervaardigd.
De precisie digitale handthermometers uit ons assortiment vinden hun bestemmingen binnen de voedselverwerkende industrie; supermarktketens; laboratoria en bij de Voedsel- en Waren Autoriteit. Dankzij de extreme, gecertificeerde nauwkeurigheid worden deze handthermometers veelal als referentiethermometer ingezet.

Wij zijn u graag van dienst met onze PCB (printplaat) productiemogelijkheden. Naast het inzetten van onze moderne SMD productielijn kunnen wij u assisteren bij de ontwikkeling van uw plannen en zelfs de omkasting en het maken van de frontfolies is onder eigen dak realiseerbaar. Ook bij kleinere aantallen helpen wij u graag!

Echt uniek is onze calamiteitenservice.
Het kan voorkomen dat u onverwacht tegen problemen aanloopt in bijvoorbeeld uw productie die verholpen zouden kunnen worden met één van onze producten. In dat geval kunt u een beroep doen op onze calamiteitenservice. Dat wil zeggen dat wij binnen enkele uren b.v. een nieuwe sensor voor u kunnen maken zodat stilstand bij u tot een minimum beperkt kan worden.
 
Al onze instrumenten worden gefabriceerd naar internationale standaarden zoals IEC60751 en IEC60584. RS Technics is in het bezit van de volgende certificaten: Lloyd's Register (type approval) en KEMA. RS Technics is gecertificeerd volgens ISO9001:2015.
 
lloyds