Over RS Technics

RS Technics is fabrikant van temperatuursensoren, meet- en regeltechnische apparatuur en klantspecifieke elektronica. Dat zijn we al ruim 25 jaar.

Daarnaast leveren en produceren wij druksensoren, sensoren voor het meten van relatieve vochtigheid, niveausensoren, luchtkanaal temperatuursensoren en infrarood sensoren.

Temperatuursensoren:

Alle temperatuursensoren worden klantspecifiek gefabriceerd. Waarbij kwaliteit en leversnelheid hoog in ons vaandel staat. Door gebruik te maken van de beste materialen en voorraadhoudend te zijn. Standaard levertijd is bij ons één week, maar bij (uw) calamiteit kan dat binnen 24 uur.

RS Technics is in het bezit van de Lloyd’s Register: type approval, waardoor we uw sensoren trillingsbestendig kunnen maken.

Indien gewenst kunnen we de sensoren voorzien van een traceable ijkcertificaat.

Meet- en regeltechnische apparatuur

Tevens produceren en leveren we de bijbehorende elektronische apparatuur die nodig is om de signalen te verwerken en te conditioneren. Of het nu gaat om een eenvoudig display, programmeerbare indicator of data-acquisitie apparatuur. De precisie digitale handthermometers die wij produceren worden ook ingezet als referentiethermometer, dankzij de uiterste, gecertificeerde nauwkeurigheid.

Veelal is deze apparatuur uit voorraad leverbaar.

Klantspecifieke elektronica

Onze moderne SMD productielijn zorgt ervoor dat we uw printplaat hoogwaardig en efficiënt kunnen maken. Maar onze diensten zijn ruimer: van ontwikkeling van uw plannen tot volledige assemblage van het eindproduct. Allemaal onder één dak, met korte lijnen. Ook bij kleinere aantallen helpen wij u graag!

Al onze instrumenten worden gefabriceerd naar internationale standaarden zoals IEC60751 en IEC60584. 

RS Technics is gecertificeerd volgens ISO9001:2015.

Sinds 2017 is RS Technics onderdeel van de Pentronic Group, dochteronderneming van Indutrade AB, dat een notering heeft aan de Nasdaq Stockholm.

Bekijk hier onze bedrijfspresentatie!

 

 

icon flyer
RS Technics Brochure