PCB productie en assemblage

Elektronica6
RS Technics B.V. – fabrikant van printplaten.

Snel – voordelig – vakkundig

RS Technics fabriceert kleine en middelgrote series printplaten (PCB’s). Daarnaast kunnen wij snel prototypes maken.

U vindt onze producten bij vele gerenommeerde afnemers, onder andere in de industriële automatisering, de medische technologie en in de levensmiddelenindustrie. Bij alles wat we doen staat één ding voorop: wij produceren hoogwaardige elektronica van de allerbeste kwaliteit!

Productie vindt plaats op onze assemblagelijn met onder andere een ultramoderne en zeer nauwkeurige Assembleon OPAL-X2 pick & place machine. Deze is voorzien van meervoudige cameradetectie en kan indien nodig componenten als “0201”, BGA’s en QFP’s plaatsen.

Wij kunnen zeer flexibel assisteren bij ontwerp van producten, schema’s en printplaten en adviseren bij de meest optimale keuze van componenten. De printplaten worden standaard optisch gecontroleerd en desgewenst functioneel getest en geprogrammeerd.

Standaard is bij ons ook: korte lijnen en korte doorlooptijden. Prototypes worden met voorrang behandeld zodat het project verder kan.

Elektronica4Elektronica3Elektronica5

Heeft u een defecte printplaat, dan kunt u ook bij RS Technics terecht. Na onderzoek geven wij aan of de printplaat hersteld kan worden. Dat is vaak het geval.

Maar er is meer…

Voor veel opdrachten geldt: een werkende printplaat is nog geen eindproduct. Zo vervaardigen wij voor vele relaties compleet werkende eindproducten in een grote verscheidenheid. Wij maken passende behuizingen, bekabelen, assembleren en voorzien de producten van frontfolies. Ook als het om enkele exemplaren gaat. Uiteraard worden de producten volledig getest en goedgekeurd.

Vraag naar de mogelijkheden. Daag ons uit!

Onze goed opgeleide en gemotiveerde collega’s kijken uit naar een samenwerking met u en uw bedrijf.