Elektronica

RS Technics ontwikkelt en vervaardigt elektronische producten naar uw specificaties en wensen. Wij kunnen het gehele proces voor u verzorgen en begeleiden, of als u zelf de ontwikkeling heeft gerealiseerd, de PCB printplaten bestukken, en eventueel assembleren en testen. U bepaalt waar u instapt.

Waarbij het ons niet uitmaakt of dat enkele stuks betreft, of grote oplages.

Alles onder één dak, met korte communicatielijnen, snel en betrouwbaar.

Neemt u vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder voor het vinden en aanbieden van de juiste oplossing.

 

PCB hardware & embedded software ontwikkeling

Als u een oplossing zoekt voor het ontwerpen van elektronische besturingstechniek, embedded of PC-software of bijvoorbeeld het verwerken van sensor-signalen dan is RS Technics voor u het bedrijf bij uitstek om uw vragen neer te leggen.

Naast de productie van printplaten, sensoren en systemen, ontwikkelen wij allerlei elektronische systemen inclusief de benodigde software. Dit voor zowel de interne -embedded- software, als voor PC-applicaties voor uitlezen, instellen of bedienen!

PCB bestukken

Snel – voordelig – vakkundig
Met onze moderne machines fabriceren wij kleine en middelgrote series printplaten (PCB’s). Daarnaast kunnen wij snel prototypes maken.

U vindt onze producten onder andere in de industriële automatisering, de medische technologie en in de levensmiddelenindustrie.

Bij alles wat we doen staat één ding voorop: wij produceren hoogwaardige elektronica van de allerbeste kwaliteit!

Assemblage

Naast het fabriceren van PCB’s kunnen wij het bijbehorende assemblagewerk verzorgen.

Inclusief de levering van materialen, inbouw van de apparatuur, elektrische bedrading en overige mechanische bewerkingen.  Of RVS constructiewerk, leidingen voor vloeistof of perslucht, of een systeemtest volgens klantspecificatie.

Testing

In ons productieproces zijn standaard controle- en testmomenten opgenomen. Daarin gaan we best ver, omdat we begrijpen wat uitval voor uw productieproces kan betekenen. Indien gewenst kunnen we ook een volledige functionele test voor u verzorgen, zodat uitval tot een minimum beperkt blijft.