Hard & software ontwikkeling

icon ontwikkelingAls u een oplossing zoekt voor het ontwerpen van elektronische besturingstechniek, embedded of PC-software of bijvoorbeeld het verwerken van sensor-signalen dan is 
RS Technics voor u het bedrijf bij uitstek om uw vragen neer te leggen.

RS Technics heeft nu, naast de productie van printplaten, sensoren en systemen, ook de mogelijkheid om al uw elektronica te ontwikkelen inclusief de benodigde software. Dit voor zowel de interne -embedded- software, als voor PC-applicaties voor uitlezen, instellen of bedienen! 

Hiermee is RS Technics in staat om van “A” t/m “Z” voor u pasklare producten te ontwikkelen en te vervaardigen. Of het nu gaat om enkele prototypes, kleine oplages tot en met grotere series: RS Technics maakt het voor u! 

Het grote voordeel is dat u nu echt alles op gebied van elektronica ontwikkeling en productie bij één aanspreekpunt onder één dak kunt onderbrengen. Hiermee zijn de communicatie en productie lijnen aanzienlijk korter, sneller en nog betrouwbaarder geworden.

Neemt u vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder voor het vinden en aanbieden van de juiste oplossing.